27.02.18 Agadiri kämping-Marrakech 328 km

Täna on meie 18es päev Agadiri lähedal kämpingus. Oleme olnud juba piisavalt ühel kohal ning aeg on edasi liikuda. Atlantica parc kämpinguga jäime igati rahule ja kõik vastas meie ootustele. Koos elektriga oli päevatasu 135 dh.
Õhtusöögi sõime kämpingu rannarestoranis, taustaks päikeseloojang.
Pärast seda käisin ookeanis, ujuda ei proovinud, kuna lainete tõttu oleks see olnud üsna keeruline. Ja vesi oli jahe, korraks sisse ja kohe välja, sellest oli küll. 
Hommikul alustasime pakkimisega, kui kõike korralikult teha (et hiljem oleks vähem vaeva millegi otsimisega), siis võtab ikka aega, et  laager kokku lapata. Viimasena sai meie uus vaip kokku rullitud ja katusele kinnitatud. Siis veel kõik see mees dušši alla, bussil musta vee paak tühjaks lasta ja minek!
Tänane plaan on jõuda Marrakechi lähedal asuvasse kämpingusse Le Relais De Marrakech. Võtame ette teekonna Agadir-Taroudant-Asni-Marrakech (R203). Suurelt teelt R203me peale keerates tuli kohe mitu km teetöid. Tundub, et väga palju tööd tehakse käsitsi, sest masinaid oli väga vähe näha. Tee kulges üle Tizi-n-test mäekuru (olime 2100 m kõrgusel), kõrg-Atlase mäestikus. Gps näitab, et sõita on 350 km, ca 5 tundi. Tegelikult sõitsime seda teed peaaegu poole kauem. Mägede vahel oli palju keerutamist ja tee oli kitsas, osaliselt puudusid teepiirded. Sõiduaeg tuli 10 tundi, läbitud 328 km ja keskmine kiirus 33 km/tunnis. Huh, see oli päris hull. Aga vaated olid suurepärased.






Teele jäi väikseid külakesi, kus lapsed tulid tee äärde lehvitama. Peatusime mõnes kohas ja andsime lastele Eesti kommi. Üldse oli täna palju lehvitamist ja naeratusi, pea kõik vastutulijad (nii jalgsi, autoga,eesliga) viipasid sõbralikult.
Pimedas läbisime Marrakechi linna, mis oli tuledesäras väga ilus. Peatusime linnalähedases kämpingus, jääme siia vähemalt kaheks ööks. Homme läheme Marrakechi linna vaatama.





Kommentaarid

  1. Tasa sõuad, kaugele jõuad :) Jälgime põnevusega.

    VastaKustuta
  2. Hoidke raha jm. väärt asjad enda ligi, seal kuuldavasti on ikka varastatud käigu pealt.

    VastaKustuta
  3. Veel, parim kämping Marokos on Ourica Camp (Marrakech), edaspidiseks. Le Relais De Marrakech on natuke "peldik".

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oleneb maitsest, meile see "peldik" just meeldis. Pigem ei meeldi betoneeritud pinna ja saja pensionäriga kämping.

      Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

01.02.18 Klooga-Suwalki,Poola 677 km

Kuhu, millal ja miks?

08.03.18 Hüvasti Maroko! Kenitra-Tanger Med-Algeciras (ES) 273 km