07.02.18 Petrer-Los Barrios, Hispaania 631 km

Öö möödus nagu ikka rahulikult magades. Hommikul oli kuulda sõidutee müra, kuna olime üsna tee läheduses.  Eile hakkas bussil näidikute blokil põlema mutrivõtme märk. See annab märku pea lähenevast hooldusvajadusest. Telefonikõne Pakiautokeskusesse ja Martin sai juhendamise teel märguandetule nullitud. Enne sõitu käis buss juba ennetavalt hoolduses.
Kerge hommikusöök bussis ja start kell 9.30. Sihtkohaks Los Barrios, sealt saame praamipiletid osta ja homme hommikul praamile minna. Suuremad linnad, mis täna teele jäävad on Murcia, Almeria, Malaga.
Hommik on tuuline, aga päike paistab ja soojendab. Tee ääres jälle mandariini- ja sidrunipuud, viljad küljes. Maapind tundub kuiv ja kivine.
Bussil on esirehvidest pooled naelad välja lennanud, vist ei meeldi see Hispaania asfalt neile. Ise pole tahtnud aega kulutada naelte nokkimisele, tegelikult siin nendega sõita ei tohiks.
Õues 14 kraadi, päikese käes, 😎
Vaated on kaunid, ühel pool Vahemeri ja teisel mägine maa.
Tankimispeatus Rincone linnas, see on enne Malagat. D maksis 1,19 eur/l. Sõitsime läbi linna, et näha kohaliku linnaelu. Kohalikud käivad ringi jopedes ja suured sallid ümber kaela. Nendel on ju praegu talv. Meie jaoks on juba päris soe, +13. Mattias ootab juba kannatamatult, et saaks mõnele mänguväljakule. Ellu on ikka rõõmus, ning üritab kõike kortsutada, mis talle kätte satub. Nii ka minu kaarti, millel kergendusega selle lehekülje ette keerasin, kust Maroko riigi tipukene paistab, all, vasakus servas.
Üldiselt on lapsed väga vaprad ja tublid reisisellid. Igal väiksemalgi peatusel ruttu toolidest välja ja mürama. Kui lapsed tanklas rooli peale astuvad ja signaal kostub, siis ei vaata keegi meid sellise näoga, et- mida sa segad, ja üldse, miks need lapsed siin kisavad. Minu arvates on siin lõunamaal inimesed lastesõbralikumad. Ja see meile sobib.
Malagas tegime peatuse lõunasöögiks. Saime parkida praktiliselt Vahemere kaldale. Nii, et söömise ajal paistis aknast meri.
Jõudsime Los Barriosse ning ostsime omale praamipiletid (viajesnormandie.net) Tangeri, Marokosse. Praam läheb homme kell 8, tund varem tuleb sadamas olla. Nüüd lähme täiendame veel joogivee varusid ja söögipoolist. Ning seejärel kuskile parklasse magama. Väsimus on peal, aga pole hullu, Maroko juba servast paistab. Ja seal on meil aega puhata küll ja veel.

Pilte lisan, kui võimalus tekib.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

01.02.18 Klooga-Suwalki,Poola 677 km

Kuhu, millal ja miks?

Teekonna planeerimine