Ettevalmistused vol. 2


Täna on pühapäev, 28. jaanuar 2018.a.

Võib öelda, et buss on peaaegu pakitud. Veel on viia mõned riideasjad ja muud pudi-padi. Kuigi tahakski just võimalikult vähe kraami kaasa vedada. Endale võtan kõike minimaalselt, katsun vähesega läbi ajada. Igale ühele on riiete jaoks ettenähtud üks väike kapp, mis on tegelikult tõesti väike. Seega pole väga võimalustki liigselt asju kaasa pakkida.

Toidukraami oleme ka üht-teist varunud. Et vähemalt esialgu ei peaks kohe toidupoodi tormama. Minus tekitavad suured ja võõrad poed natuke stressi. Olen niipalju mugav, et bussis toidutegemise variant sobib mulle ideaalselt. Ma ei arva, et me üldse kuskile välja sööma ei lähe, aga tean, et pigem oleme konservatiivsed ning kui ei leia piisavalt head söögikohta, siis kokkame bussis. Kuivained jm. toidukraami paigutasime istmete all olevatesse panipaikadesse. Meil on olemas ka piisavalt ruumikas  külmkapp, kuhu päev enne sõitu tahaks panna suurema hulga Eesti piima. Sest jah, seda kulub meie peres palju. Välisreisidel oleme just õigest piimast suuresti puudust tundnud. Ja musta leiba ka, seda ju mujalt ei saa. Nendega on muidugi see teema, et kaua ei säili, aga vähemalt nädalaks ikka. Poest leidsin kuivatatud musta leiba, Fazeri oma. Ehk ajab see ka raskel ajal asja ära J


Bussi küljel olevasse panipaika - garaažiboksi paigutasime suuremad esemed (tõukerattad x2, lapsekäru, söögitool, toolid x3, laud, pesukuivatusrest, tööriistad jm.) See sai ikka triiki täis.


Kolm tööpäeva veel, ning siis sõidame!

Meie hetke-emotsioone kirjeldab hästi just see laul:

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

01.02.18 Klooga-Suwalki,Poola 677 km

Kuhu, millal ja miks?

Teekonna planeerimine